06 juli 2010

Tillbaka!

Hej!

Sedan vi kom hem från Borlänge i förrgår har jag inte gjort mycket mer än att utnyttja varmvattnet i kranarna till max, äta riktig mat, sova länge i en mjuk och skön säng (i ett någorlunda svalt rum) och mitt i all lüx samtidigt sakna festivallivet.

Peace & Love var najs. Jag såg inte ens hälften av de artister jag taggat inför, främst på grund av lathet eftersom det var så skönt att ligga i en solstol i campet och dricka cider i stället... Men jag såg i alla fall de viktigaste, som Lasse Lindh, Mika, Taylor Mali, Familjen, Kent, Hoffmaestro & Chraa, Mando Diao, Vampire Weekend och Melissa Horn. Jag var också på Özz Nûjen, Robyn, Miike Snow och Markus Krunegård... och säkert något mer jag har glömt.

Hur som helst har vi haft en jäkligt härlig vecka. Bodde ju typ 25 pers i ett camp, vilket har både fördelar och nackdelar. Men det märktes hur som helst att ryktet om camp Lidingö Incezt Crew spreds under veckan ;p Vi hade ju snyggaste campflaggan också, som stack upp över alla tält, så alla hittade dit. Veckan bestod i korta drag av: mycket öl, lite mat, mycket bad, lite hygien, mycket socialism, lite sömn.

Bilder är på g, åtminstone till fejan. Kameran och datorn turas om att vara ledsna bara, så det tar lite tid.

Inga kommentarer: