08 februari 2011

8 februari

I dag har jag haft brutal hicka mer eller mindre hela dagen. Jag har varit stört trött på jobbet, sålt dåligt och sedan somnat på tåget på vägen hem. Ingen toppendag med andra ord. Men avslutningen med skridskoåkning på sjön med mina små scoutbarn var i alla fall mysig :3 Och så har jag köpt biljetter till Säkert!! (^^) Jag, Cc och Nathalie ska gå, men just du får gärna joina om du vill! :D (Så slipper jag vara tredje hjulet, shhh)

För övrigt har jag börjat rita mer nu, inte så seriösa teckningar direkt, men jag försöker rita lite varje dag i alla fall. Inspirerad av Kan Dees lilla projekt (och samtidigt med mosat självförtroende pga hennes åzmness :c). Hur som helst tänkte jag våga mig på sådant jag inte är så säker på! Jag är verkligen en sådan som vill fortsätta göra det man är bra på. Jag hatar att ställas på prov eller att behöva inse att jag är dålig på någonting. Jag är förvisso nyfiken, men jag hatar att påbörja ett verk jag vet att jag kommer bli missnöjd med. Jag tycker helt enkelt inte om utmaningar. (Med det på CV:t blir jag nog originell!)

Har även pysslat ihop en hel del alla-hjärtans-dag-kort, men dem får ni se efter måndag. ^^

Nu ska jag gå och lägga mig med Johannes Anyuru och Skulle jag dö under andra himlar. Den är läskigt fin.

1 kommentar:

cc sa...

Du blir inget tredje hjul!!!! i promizzzze. Du kan få stå i mitten av vår lilla cirekel, sen så kan jag tafsa lite på dina boobies. lycklig nu?