10 maj 2009

Underbar lördagkväll!

WOAAAII!

Igår var det 18-årsfest för tre söta tjejer! Det bjöds på god mat och många nya och gamla människor. Givetvis agerade jag fotograf under kvällen, till allas omåttliga förtjusning ;P Här är en av födelsedagsflickorna, Lollo, med sin kompis Ellen:
Folket där var lite tråkiga och vägrade dansa, så vid midnatt drog jag och Cicci vidare till Guds källare där en betydligt vildare fest var i full gång (där folk verkligen inte var rädda för att shaka loss)! Vi var 20 pers som trängdes i två rum + badrummet, och det blev mycket intimt ^-^ Haha, kvällen var rejält spårad: typ alla strulade med alla och jag, Ölen & Oscar drog ett nattligt bad i jacuzzin ^^ Men jag hade sjukt jävla kul!

Sedan vandrade jag och nosen hem i gryningen till fågelkvitter och plinkande gitarrspel. Där lämnade vi en snygg lapp till min familj (som inte räknade med mig till natten) med meddelandet: "Hej! Ursäkta överraskningen..." mihi :p

Aja det var en jävligt lyckad kväll i alla fall. Puss på allt underbart folk! Looove yah ^-^ ♥

6 kommentarer:

Linda sa...

Lyckade kvällar är det bästa.

Pusslaren sa...

Lyckade kvällar lever man för.

Nosen sa...

Je ne regrette rien! :D

Pusslaren sa...

Nosen: Vous n'avez rien à regretter! ;)

Anonym sa...

kan ju bara säga att vår fest drog igång sen efter =) ni stack ju fan 12 typ! sen stod alla & shejkade där med ;) hoppas ni hade kul sen efter iaf! /Lollis!

Pusslaren sa...

haha perfa, då är alla nöjda! :D