09 januari 2011

Hemma igen

Hej. Jag har varit i fjällen en vecka, det var skönt och väldigt välbehövligt. Dagarna i ända har jag åkt längdskidor, läst böcker och tidningar, sett på Tour de Ski på TV, umgåtts med närmaste släkten, fotograferat och sovit. Otroligt vilsamt faktiskt, även om man åkte mellan en och två mil skidor om dagen. Det är skönt att bara kunna åka i spåret och veta att man åstadkommer något, utan att behöva producera något.

Några bilder blev det, men jag har inte orkat redigera så många eftersom jag fotade en del raw för första gången någonsin. (Sent efter 2½ år, I know.) Såhär såg det i alla fall ut en mulen dag på fjället:



Tycker ärligt talat inte att det var särskilt värt att komma hem. Visst, jag har träffat Nosen och Cicci som jag har saknat. Men allra helst skulle jag dra upp dem till Tänndalen och stanna där ett par veckor till. Här hemma finns bara en nollgradig ångest som kryper in i springorna i mina kängor och rakt genom det stängda fönstret, och får mig att frysa trots att jag dricker hett te iförd en massa varma kläder.

Inga kommentarer: