08 augusti 2008

Nemo -08

En veckas kårläger, som till större delen bestod av konstant ösregn. Hela lägret blev till slut en leråker / swimmingpool, och man var helt seriöst rädd att bäverscouterna skulle drunkna i dikena. Lyckligtvis fanns där mänskliga solstrålar som lättade upp stämningen, och på det hela taget blev det rätt så mysigt ändå...
x
Vi har ätit god mat, hängt i kökstältet och pysslat, friserat Cc, lyssnat på musik i Gaylord och seglat till kiosken. Vi har skrivit en lång lista med alla fördelar regnväder för med sig, huggit ner "slanor" (=träd) och byggt schtekigaste tänkbara hängmatteställningen (som jag sov i varje natt!) och badat och hoppat från hopptornet som juniorerna och patrullerna byggde i vattnet. Den stod pall för den storm som piskade skärgården runt måndagen, som var så hård att vi flyttade avantibåtarna till ett säkrare ställe. (Det var för övrigt samma klippa som jag var vid med pappa & Fredrik när jag gjorde illa knäet. Där gjorde jag illa knäet igen sedan, otursklippa alltså.)
x
Olivia har lyckats attackera sin pappa rakt i ansiktet med en kniv, omedvetet. Vi seniorer plus ledarna la ett spökspår för de mindre, som faktiskt blev riktigt lyckat och mycket uppskattat. (Åtminstone av de flesta...) Själv tillbringade jag X antal timmar högt uppe i ett träd mitt i natten, fett najs ^^ Och så blev det ju heldagsspår också, där jag höll i eldningskontrollen och förtärde popcorn hela dagen. Helt okej :)


x
Cc studsar runt i leråkern och Anna chillar i hängmattan.

x
Såhär härligt mysigt var det på ängen :D


x
Leader sa till och med själv att bilden var bra, sånt gör mig glad. Hannas bild är onödig att kommentera.
x
x
Veckans uttryck: Kanonkul! 5 av 5 toasters!
Och ikväll kommer Fredrik :] Pusselipussel ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Lalalala lånar bild :*
säger att de e din!
/cc