12 mars 2009

Snöras och efterlängtad hemfärdDagens låt, för dom hade faktiskt spärrat med koner utanför skolbyggnaden och det bara vräkte ner snö från taken. Läskigt. I övrigt har jag gjort vetenskapliga studier med Pajen: Espresso house's chailatte är godare än Wayne's. Nu är det konstaterat!Idag har Pusslarens gammelfarmor flugit hem (för det heter så, inte "gått bort"), och jag är gladare än någon annan.

Missförstå mig rätt nu. Jag om någon vet hur det är att ständigt känna sig i vägen. Jag om någon har längtat efter att få släppa allt, och jag om någon har lidit av att se henne tyna bort. All den smärta som andra känner nu, har jag känt det senaste året - och nu är den över. Jag har ofta hatat att jag använde henne som exempel i debatten emot dödshjälp, när jag i själva verket gått och önskat att man ska sluta jävlas med henne någon gång.

Nu jävlas ingen mer.
Och det är så skönt.


Så det blir dagens hyllning: Till världens bästa Bästemor, enormt älskad och uppskattad av vänner, barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

3 kommentarer:

Denise sa...

Gud vilken bra inställning du har, jag blev alldeles lycklig av att läsa ditt sätt att se på döden i det här fallet, kanske låter konstigt men det här gjorde faktiskt mitt liv lite lättare :)

Anna sa...

sv: Okej, du är himla bra ! Ja verkligen, massamassa snyggt !

Pusslaren sa...

Tack, vad kul att flera känner som jag :) För ibland är döden verkligen inget negativt... och jag fick veta att min kusins kompis fått en son samma dag, så de bytte nog plats på jorden :)