18 juni 2010

Åzmdag

Oh hai! I dag har varit en sån där ååzm dag, ni vet. Den inleddes med lunchbuffé på Rice med Cicci, Lisa, Gud, Ishård och Jack: enorma mängder thaimat, sushi, frukt, glass och kaffe (och så lite mer sushi på det, såklart). Efter tre mycket trevliga timmar drog några av oss till gräset vid Berzelii Park (som jag just tog reda på att parken heter), där vi slog ihjäl lite tid med att ligga och schteka i solen och snacka skit/spela munspel/må bra. Vår egenkonstruerade fyrkant (där alla ligger med huvudet på någon annans mage) väckte många suspekta blickar från turister och icketurister :D *stolt inceztare*



Efter ett ärende till Bluefox blev klockan fem och jag svängde förbi Klara på Kungsholmen. Det socialiserades lite där, sedan hos hennes kompis, som hade stentuff balkong med den bästa utsikt jag någonsin har sett från en lägenhet.



Från den här höjden runt halva huset, d.v.s. med >180 grader...


Sedan åkte vi till Skeppsbron där vi såg Familjen spela på Love 2010! Mycket värt. Det är nåt visst med gratis livemusik och vänner och sommarkväll i kombination. Det blir sällan misslyckat.






Natten har sedan tillbringats med Ishården, Cicci och Nosen. Och några kex. ♥

Inga kommentarer: