12 juni 2010

Fri och grejer.

Och så blev det studentdags även för det lilla pusslet.

På champagnefrukosten öste regnet ner. Lyckligtvis höll det upp under utspringet och flakåkningen, men lite grått var det hela dagen. Hela tiden i skolan kändes mest konstig. Fullt av lärare man kanske borde krama hej då men inte orkade, och så några som man verkligen ville krama men som inte var där. Fullt av kompisar som liksom inte hade nått krama hejdå-stadiet än eftersom de flesta ändå skulle ses på slutskivan (sedan vet jag inte hur många som faktiskt var där, men det var inte många jag sa hej då till på riktigt). Utspringet kändes också rätt skumt, visst, man var glad, men... Det blir lätt awkward. Flaket var jävligt najs dock. Bra blandning av musik och fina människor.
Jag med mor och far vid utspringet.
Heyner och Gud var också där :D Samt Henke, Simon och Levart.

Trots alla andra festligheter var det utan tvekan mottagningen som var dagens bästa. Jag hade ungefär 60 gäster, varav de flesta jag bara träffar någon gång vartannat år eller ännu mer sällan, så det var många människor att vara social med! Jag lyckades öppna alla paket under kvällen, alla utom ett inför de som gav dem. Det är viktigt för mig, att få visa min uppskattning direkt, och gästerna verkade uppskatta det lika mycket. Det hela blev väldigt lyckat på alla möjliga sätt - maten var god, folk var glada, jag slapp låtsas vara tacksam för en enda present, och allt var bara åzm. Jag är för övrigt mycket nöjd över att jag inte kom hem packad efter flaket, en sådan här kväll ska avnjutas alkoholfritt. :3

Jag fick enormt mycket fina presenter. Bland annat ett Sigma 70-300, ett stativ, en kameraväska, tombows, en bok om digital fotografi, en kokbok och ett förkläde, en stormlykta, ett munspel (som är på väg), ett halsband, ett armband... Ni hör. Massvis av sjukt fina saker. Och jag älskar att ha släkt och bekanta som faktiskt bryr sig om vad jag vill ha och inte bara är korrekta och ger skålar och presentkort på IKEA ^^ (Lite tallrikar och så fick jag i och för sig, men i trevlig mängd, så att man kan uppskatta dem.) Hur som helst var det fantastiskt roligt att träffa kusiner, farbröder, gudföräldrar, barnvaktsbarn och familjekompisar igen.


På kvällen stack vi en sväng till nosens hus, men där fick vi inte vara kvar och fezta så länge. Satt utanför och snackade skit med Nos och Gud i stället ^^ Sedan fick jag gudomligt sömnsällskap också, mycket uppskattat när man varit vaken i 22 timmar och skakar av trötthetsköld och -depp.

Ah habthabww. Fri och grejer.

1 kommentar:

Anonym sa...

jag gör mig inte bra på bilder