04 maj 2011

Om jag säger "det går bra nu", men inte och talar om mitt jobb

I dag fortsatte vi det nya projektet på jobbet jag nämnde, med ett inspirerande möte med en säljare som var grymt duktig och som fick mig riktigt taggad på marknadsföring och reklam i andra former. Dessutom berömde han sammanfattningen jag skrev ihop åt gruppen :3 *lite stolt*

Efter jobbet lämnade jag blodprov för att bli godkänd som blodgivare. De bjöd på mackor och kaffe och kakor, bara en sån sak! Någon som vill börja gå och ge blod med mig för regelbundna gratis fikastunder? ;) Jag påpekade för sjuksköterskan att det var "gentilt" (älskar ordet ^^) av dem. Hon svarade "Det är väl det minsta vi kan göra." :'3 Sedan har jag ätit fläskpannkaka och övningskört med pappsen. Det är ganska fantastiskt hur produktiv man blir när det börjar bli lite ljusare ute! För mig gör det världens skillnad, jag orkar göra så mycket mer på dagarna. Dessutom klarar jag mig på mindre sömn. :)

5 kommentarer:

Lis sa...

Åh, jag skulle göra det för en månad sen, men man måste tydligen vänta sex månader efter en piercing >.<

Pusslaren sa...

I know, skräpigt. men din tid kommer :3

höö sa...

JAG ÄLSKAR DIG!!! DU UPPDATERAR SÅ CC BLIR KLAD HÄST. lixom jag spanar ju in bloggar ca 2-3 ggr om dagen, blir alltid lika olycklig när någon är seg på att uppdatera, men i den här takten blir du nog nästa kissie.

Pusslaren sa...

haha javisst, förmodligen... vi har ju väldigt mycket gemensamt hon och jag. är hon ens naturligt blond? ^^

cc sa...

nja.. mer råttfärgad skulle jag tro