03 maj 2011

Optimism

Hei bloggen :3 Med tanke på vilken smått deprimerade start den här dagen fick har den fortlöpt överraskande bra! Jag har gått runt och konstant bara känt mig allmänt glad.

I morse köpte jag tågbiljett till Kristianstad, och allt som har med världsjamboreen att göra gör mig peppad. Jag sålde bra på förmiddagen - vilket jag misstänker kan ha ett samband med den peppande låten jag postade nedan, som spelades oavbrutet i mitt huvud ;) Sedan blev jag introducerad för ett nytt projek på jobbet som är helt annorlunda mot allt jag gjort förut, men väldigt roligt! Till skillnad från det andra som i princip enbart rör tidningar handlar det här om matvaror, så dessutom hade vi lite "provexemplar" (ca 300 förpackningar) av diverse kex, smoothies och snacks att mumsa på. Ytterligare två annorlunda och spännande projekt verkar vara på väg in snart, kul! Efter att jag cyklat hem från jobbet åkte jag direkt till hamnen där jag seglade trissjolle med några småscouter. Svinkallt såklart, men roligt!

När jag kom hem upptäckte jag ett brev från Stockholms Universitet. Jag är kallad till antagningsprov för Språkkonsultprogrammet som jag har sökt. Bara av att läsa de korta beskrivningarna av uppgifterna blev jag taggad! Oavsett hur oexotiskt tre år på SU kan verka - självklart tänker jag gå dit ändå för att få en uppfattning om själva utbildningen. Det är ju ändå den som är det viktiga, inte orten. Pepp Pzl!

En produktiv dag, framför allt med mycket framtidsoptimism i anslutning till sysslorna. Det uppskattas! I morgon ska jag dessutom på ett första möte på Blodcentralen för att börja ge blod. :)

Inga kommentarer: