12 mars 2008

Saknat min blogg =)

Tjo.

Shit, vilken bloggabstinens man får efter tre dar! Inte för att jag har gjort något värt att berätta egentligen... Spelat lite innebandy och flöjt, pluggat, skrivit kemiprov och sett på Andra avenyn. Det är fritt fram att mobba mig (för alla som tröttnat på att vara unika...) för det, men jag är fan beroende. För första gången i mitt liv av en tv-serie... Jag har sett nästan trettio avsnitt på fyra dagar. Det är inte bra... Femton timmar av mitt liv... Som i och för sig är så mycket bättre spenderade än om jag hade gjort något annat, pluggat till exempel.

Märks det att jag är skoltrött eller? Vet inte, jag har bara insett att vi kämpar utan att veta för vad. Vi trampar vatten typ, och kommer ingenstans, och jag har börjat få russinfingrar... Somliga flyter ju bättre än andra (tankarna vandrar åt en viss tunnformad person påminnande om ett flöte) ^^ Och på tal om honom så fick jag hjälp idag av hans ersättare som under två veckor vann våra hjärtan (ni minns...). Skulle printa målning till bildlektionen för att göra parafras på :)

Har haft en av mina mera suicidala dagar idag. Skillnaden mot förut är att nu kan man garva åt det, göra klart för Linnea hur mycket vi hatar varandra och veta att det är okej ändå. Satt i det öppna fönstret på fjärde våningen med musik i öronen och märkte inte hur dom andra skämtade om att jag inte skulle hoppa och glodde på mig som fan... Jag är inte emo. Det sista jag vill ha är medlidande. Jag har ju fått allt jag ville ha! Utom ett liv då, men man kan inte alltid lyckas. Men jag menar... Jag har underbara människor i skolan. Jag har musiken och orden och bilderna. Vad mer kan man begära, egentligen? Jag var bara allmänt depp, tror jag. Lite anti hela det här vi-måste-pressa-oss-för-pressandets-skull vi lever i, hela den här långa kampen om att överleva trots att vi inte vet vad vi ska med livet till. Bara så. Typ.

Jag måste plugga historia. Vad i helvete gör man för att kunna försvara sin tes om vad historia är? Det är lika fel som att försöka bevisa meningen med livet, att Gud finns eller att man föds om efter döden. Så jävla flummigt bara... Det där flötet skulle behöva lite omväxling och byta perspektiv. Kanske jag tar med det på Silja line och droppar det från båten.

Puss :)

1 kommentar:

Anonym sa...

jag metade med mjukost från en avanti.