06 november 2008

In the name of Clarity ♥Hejhej.

Detta vackra väder mötte oss i morse, precis som för att hylla att Klara fyller år. Det firade vi såklart ordentligt! Under håltimmen stod jag i cafeterian och gjorde en mjuk pepparkaka som fick hela skolan att dregla och slita sitt hår av avundsjuka.
x

Sedan, efter att ha avnjutit en smakfull gourmetlunch (bestående av utsökt panerad fisk med kokt potatis och en underbar sås till), hämtade vi kakan som vi förvarat i köket. Tårtljusen hade vi redan förberett, så de var härligt nersmälta i kakan när vi tände... De var inte mer än någon centimeter långa, och det tog inte många sekunder innan drinkparaplyerna (som fick stå för de två sista åren, eftersom vi bara hade 15 ljus) fattade eld och Paula i panik blåste ut ljusen innan Klara ens hunnit se att de brann. Sedan tågade vi fram till bordet, Paula med kakan och en stor kanna saft, och jag spelande Happy birthday på munspel.
Vi överväger allvarligt att kontakta Annas pepparkakor, som ligger på Tyresö, och föreslå att de ska blanda i lite stearin i degen. Det gör verkligen julstämningen fulländad! Och den sista kakbiten gav vi till vår kemilärare, vad gör man inte liksom... ^^

Dagens bästa: Kakan, plus Linneas mail. Sa javla akta karlek att du inte forstar...<333
Dagens klädsel: Baggy jeans (ginatricot), vit t-shirt, svart hoodie :)


Pussel :* ♥

Inga kommentarer: