02 maj 2010

Hälgen av åzmsåz

Jag förstår att ni har slitit ert hår i panik över helgens klena uppdatering, men nu är jag tillbaka igen. En kort resumé:

Fredag Vi hade mösspåtagning i skolan, följt av parkhäng i Humlan. Väl hemma fick vi middagsgäster och sedan var det valborgsfezt i Guds källare! Allmän åzmsåz på det. (Ingen kamera med dock, fast det kanske var lika bra det...)
Lördag jag studsade lagom frivilligt upp klockan 09:45 och putsade fönster hela förmiddagen. Sedan skrev jag projektarbete med Pajen och på kvällen åkte vi till ett gäng fina människor i Kappsta och grillade. Allmän åzmsåz igen, med kamera den här gången.
Söndag i dag har jag jobbat, och det gick faktiskt bra för första gången på länge.


Det var min helg! Den har varit mycket njutningsbar, måste jag säga. Den där härliga vårslappheten börjar infinna sig nu, när man skiter i stressen och bara gillar sin tillvaro. Det är så det ska va, året om egentligen. :3

Så jag mår faktiskt mycket bra! Fast jag får ont i bröstet när jag psyklar, och går runt och harklar mig hela tiden. Ibland när jag andas in vibrerar hela bröstkorgen. Det är lite spännande såklart, men inte så trevligt. :c

2 kommentarer:

Martina sa...

Tänkte bara trampa förbi och säga att jag faktiskt älskar när människor kommenterar min blogg :D Thanks Malin, för tipsen och dina ord!

Pusslaren sa...

^^,