12 december 2010

Lördag med fix, middag & fezt

På morgonen vaknade jag i scoutlokalen, åt lite frukost och cyklade hem. Under dagen utförde jag duktighetssysslor som strykning, städning etc.


En liten egopic jag drog med Toms knasiga färginställningar på Pixel. Hade en bra hårdag, eller ja hårkväll i alla fall, de är lite ovanliga sådär. Mysigt.

Vi firade "lilla julafton" med mormor och morfar på kvällen, och jag gav dem en julskiva jag spelat in. Hur det låter när jag nervöst och oproffsigt tutar fram fem olika stycken på blockflöjt tänker jag inte låta er uppleva, men ni kan få se det något lama skivomslaget jag drog ihop i går förmiddag:


Eftersom den är julklapp till mormor & morfar, mamma & pappa samt farmor, kände jag ingen stor press på photoshop-haxxet. :p

Efter en god middag åkte vi hem i bilen, och jag svängde förbi Ville där det stürdes infezt. Tog inga bilder där, utan fokuserade på att socialisera med folk jag träffar för lite, dricka öl, pussa på Cicci (!!!) och sjunga med i gammal festmusik. Levart blandade en specialdrink bara till mig som heter 747 (enligt uppgift komponerad av Kent själva). Hans recept skiljde sig något från dem jag har hittat på nätet, men löd såhär:

6 cl vodka
½ pressad lime
½ lime som mojs
tranbärsjuice
shaka med is!

Och det var omnomnom. *ishappypzl*

Sedan vandrade jag hem i kylan, nästan bedövad av förkylning och annat. Men det var fint.

2 kommentarer:

Lis sa...

Nom! Henke gjorde en sån till mig också :3
Och gällande bilden: du är så obotligt söt, Pzl <3

Pusslaren sa...

naaw cutielis <3