11 juli 2008

Fredag morgon

Godmorgon :D

Inatt hördes en smäll som lät som en kraftig explosion, men ingen visste exakt vad det var för något. Rätt läskigt med tanke på att våra grannar fått en brevbomb smälld i inkastet, och det vill man ju inte ska hända igen. Såhär skriver i alla fall Expressen idag:

En kraftig smäll skrämde människor i Lidingö på torsdagskvällen. Smällen var så kraftig att även människor i Djursholm hörde av sig till Stockholmspolisen. Människor som talade med polisen berättade om skallrande fönsterrutor liksom nerfallna böcker och prydnadsföremål. Polispatruller har förgäves sökt spår av en explosion som kan förklara smällen. Misstanken är nu att det var ett jordskalv, något som seismologerna vid institutionen för geovetenskap vid Uppsala universitet dock inte kunde bekräfta för polisen natten till fredagen.

Efter det drömde jag att det kom världens åskväder på natten, haha ^^

Jag känner att bloggen ser lite tråkigt ut. Det kan bero på världens tristaste design, i och för sig... Fan, jag hade ju planer på att låta linnea trolla lite med koderna. Det får bli snabbt i så fall... I vilket fall så jag ska hämta Pixel och ladda in lite bilder från de senaste dagarna, så blir det i alla fall lite mer hemtrevligt här. :]

Pusselipussel ♥

Inga kommentarer: