09 juli 2008

PKM! :D

Tjo!

Jag och Paula gick upp igår morse och åt scones och te till frukost, och sedan åkte vi till Klara på Kungsholmen.

Där förtärdes salladslunch och fika i några timmar medan Malin underhöll sig framför kylskåpet med poesimagneterna. De gav utrymme för uttryckande av såväl hat gentemot Försvarets Ryska Avlyssningssystem (nej, jag vet inte vad FRA står för egentligen)...


...Som för kärleksförklaringar till närvarande och frånvarande vänner.


Samt även något mer morbida sådana... ^^

Mot eftermiddagen åkte vi tre till Paulas hus i Tyresö där vi konstaterade att Klara inte har tur i spel, hoppade studsmatta och kollade igenom foton på datorn.

x

Vackra är ni ♥

Vi åt tacos till middag, utökade min meritlista över kulturella upplevelser med filmen Borat och hade även mycket roligt åt denna killes youtubeklipp.

x

P gjorde fina flätor i mitt korta hår, och vi socialiserade med kaninen Latte :)
x
Kladdkakan vi gjorde råkade P förse med några skedar bakpulver, så den växte rejält i ugnen - hon var positiv och tyckte att vi åtminstone fick mera kaka... ^^


Det blev väldigt gott ändå!

Fredrik hade roligt åt oss på distans, på väg över gränsen (♥) bort från gratisland. Sista-minuten-farväl-sms utbyttes, bland annat skrev han såhär: "Kärleken väntar i högtalarna ♥". Som svar på det fick han dessa tre sms i rad:

Kärleken väntar i Stockholm . . .

Naat!

(Vrider oss i skrattplågor över köksbordet x'D) pussii ♥ x 1000


Vi är så snälla :D Vi slaggade på golvet i Paulas rum och vaknade till ett sommarväder som minst sagt lyst med sin frånvaro de senaste dagarna. Under dagen har jag sedan varit hos Bästemor i Västertorp och städat, tvättat, ätit lunch (stuvade makaroner in my ♥) och fikat. På väg hem såg jag den här underbara reklamskylten, som jag bara inte kunde låta bli att fota:


Tyckte väldans mycket om den. Vet inte egentligen varför, men det kändes fint på något sätt. Lite mysigt vackert sådär. Eller något.
x
Nu har jag varit ute och skuttat med kaninen i trädgården, och sitter för tillfället och lyssnar på kasettband med Paul Simon. Snart kommer scoutbarn hit för att planera inför Nemo och Boomerang. Hoppas alla har det bra! Pussipuss :) ♥

Inga kommentarer: