05 juli 2008

Onsdag - lördag

Tjo!

Hemma efter ytterligare några dagar med underbara människor, nu är jag sjukt trött men det gör ingenting.

I onsdags träffade jag Paula i stan, och följande (nödvändiga) prylar inhandlades:

* Eastpak-ryggsäck, gråblå, som jag tänker pimpa lite senare.
* Armbandsklocka från Ur&Penn - grymt tufft plastband med dödskallar på!
* Hängslen från Punktshop - svarta till Malin, schackrutiga till Paula.
* T-shirts från Punktshop: "Little miss scatterbrain" till Paula (passar henne nästan för bra!) och "Little miss naughty" till mig (för att jag är ett litet busfrö... :3).

Det visade sig dock snart att endast minutvisaren på min klocka fungerade, så två gånger varje dygn har min klocka gått rätt. I vilket fall, på grund av busstrejken blev vi som sagt tvungna att promenera från Skarpnäck till Paulas hus - en liten nätt vandring på knappt en mil längs motorvägen, bland överkörda grävlingar och annat. Vi stekte pannkakor till lunch, och på kvällen hämtade vi Fredrik vartefter vi käkade middag och såg på Simpsons och Saw IV. Simpsonsfilmen var från Thailand och undertexterna höll precis den kvalité man kan förvänta sig - vad vi har skrattat åt en del textningar. Till exempel då Bart åkt skateboard naken genom stan och Homer säger: "The worst day of your life so far" - då står det under bilden: "The worst day of your life no fuck"!!!! x'D ...Och, ja. På den vägen var det.

Morgonen efter gick vi upp sjukt tidigt - 05.30 för min del. Vi fick skjuts till Älvsjö och tog pendel + buss + bil ut till Fredriks land på Lisö. Där har vi sedan chillat runt i tre dagar och ätit gott, spelat kortspel, "galenpanna" och gitarr, badat massor, lyssnat på musik, åkt motorbåt, seglat, fotat, druckit kanelte och myst i sjöboden. De flesta sköna fraser stod vi nog för under galenpanna-spelet (ni vet när man är en person på en plats och ska ta reda på vem & var...?), vi lyckades alltid avslöja vad som stod på medspelarnas kort! Det förstörde såklart spelet, men vi hade himla kul ändå :)

På väggen i sjöboden finns nu en ny hälsning inristad, med upplysningen att om man vill vara säker på att inte vakna upp i en annan säng, utan någon som helst aning om hur man kom dit (något som Paula fick erfara två nätter i rad), ska man lägga sig innerst från början. Vi höll på att nämna något om stearinljus också, och att man ska välja ljusstake med omsorg om man planerar att somna ifrån ljuset (*visslar* (a)), men vi skippade den delen. En till grej skrev vi också:

Vi kom, vi kom, vi seglade.

(Förklaring överflödig ^^)

Så i eftermiddags åkte vi tre hemåt åt varsitt håll igen, jag fick en ny klocka som går rätt hela tiden på dygnet och i övrigt hann jag knappt mer än duscha och klä mig lite snyggt innan det var dags för konfirmationsmottagning för en kompis till familjen. Så nu har vi ätit middag, spelat guitarhero och socialiserat, och jag har slaggat på konfirmandens säng en stund. Cyklade hem igen, så nu är jag trött på riktigt ^_^

Nu sitter jag och äter tuttifruttigodis och choklad. Pixel ska laddas. Säng ska rensas från kläder & prylar. Imorgon planerar jag att pimpa min nya ryggsäck litegrann, hänga med ninen och eventuellt även åka och titta på en båt med pappa. Självklart ska jag föra över bilderna också och uppdatera bloggen, men jag orkar helt enkelt inte göra det nu. Lev väl alla sötnosar! Sovski gottski :3 (Det tänker i alla fall jag göra!)

Tack Fredrik och Paula för ännu några härliga dagar! Ni är så otroligt underbara ♥

Och tack Pågen! ;)

Pusselipussel ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

<3
bästa dagarna!

Anonym sa...

Tack pågen och er <'3