11 november 2007

Hejhej

Åh, jag har inget liv. Jag har inte ens tid att blogga! :'(

I fredags sov jag hos Linnea, det var grymt najs. På morgonen åkte jag direkt till bandymatchen (något som med Järnas fina kommunikationer tog mig typ två timmar), som vi vann såklart. Skulle väl dock vilja byta ut "rena rama muren" mot "rena rama turen", för jag hade en del flax där i målet men... nån gång ska man väl ha det också. Och David som för övrigt fick agera domare, utsedde mig till matchens lirare, don't ask me why ^^

Sen vare typ hem och vila lite som gällde, tjocka lite godis samt sova någon timme innan det var dags för ... dundundundundundun.... MIDDAG! Hos tha boyz som alltid spelar WoW eller Achtung die Kurve. Den här gången också, tillsammans med lite Geni och annan bra skit. På det hela taget en riktigt najs kväll det med, med en kompis till Erik som var med hela kvällen och delade namn med vår fyrbenta vän storlek större.

Somnade typ halv två och nu har jag bara suttit uppe och gjort ingenting vettigt, spelat riktiga kvalitetsspel med lillebror (som Santa volleyboll xD) och pillat med datorn. Men jag ska plugga! Jag MÅÅÅSTE plugga - kemi, biologi, historia, matte, dö, jag tycker inte om att plugga. Alls.

TJO! <3

Inga kommentarer: