23 november 2007

Winnerbäck, torsdag & innebandy

Winnerbäck ägde, det var bäst. Jag, Cc, Anna och Hanna köade utanför Globen, satt och socialiserade med två tjejer runt 20 som hinkade alkoläsk hela eftermiddagen samt åt lite middag från donken / närliggande sushirestaurang. Jag typ, frös ihjäl, men annars var det ganska trevligt, och extremt mycket trevligare blev det såklart när Lasse kom in efter att förbandet gjort sitt :) Sen var jag typ död i några timmar, efter att ha dött för Lasse, eller typ mer levande än någonsin, har inte riktigt bestämt mig än. Fotade & filmade en hel del, resultat kommer väl. Efteråt träffade vi Johanna och köpte Winnerbäcktröjor, och på väg mot tunnelbanan passerade vi några som sålde Enrique Iglesias-affischer x'D Vi garvade. Somnade strax efter tolv tror jag, efter att, vis av tidigare erfarenheter, ha satt upp en lapp till familjen på dörren med upplysningen att jag började skolan klockan tio, i ett försök att få lite sovmorgon.


...Något som jag verkligen fick (det var grymt skönt), mer än beräknat. Jag vaknade och insåg att klockan var halv tio - "Hm, kanske dags att gå upp nu?" Visserligen orkade jag inte stressa eftersom jag ändå skulle komma försent. På tåget hittade jag en Winnerbäck-recension i City, inte riktigt så entusiastisk som jag varit men det är väl inte meningen med recensioner, och sen en intervju med Björn Gustavsson i parlamentet ^^ Grymt gullig, bara rubriken liksom: "Söt som en björn" :)

Så, 40 minuter försenad smög jag in till tyskaprovet, chillade mig igenom det på en kvart (orka att jag missade hörövningen^^) och ägnade resten av tiden åt att skriva en liten fin hälsning till Catrin, på tyska såklart, där jag bad om ursäkt men försökte kompensera genom att berätta hur bra det varit på Winnerbäck xD Just till Catrin kan man säga så, för hon är liksom inte riktigt en lärare utan mer en människa. (Ni som känner mig vet att jag har en tendens att skilja på dem, utan att själv tänka på det. Lärare är ett släkte, människor ett annat) Sen var det lunch, trevligt med tanke på att jag var duktigt hungri. Plötsligt verkade alla få grymt stort medlidande med de stackars djuren som fått sätta livet till, för kön till den vegetariska maten blev med ens väldigt lång... Sen hade vi liv och studier, med rektorn den här gången men inte skrämmande lärorik för det. Kemi med Marianne (eftersom Monika inte behagar bli frisk än) och sen biologi med en vikarie som studerade till någon typ av läkare och var grymt bra! Han borde nog umgås lite mer med vissa andra av våra lärare :D (samt även eventuellt smitta ner dem med någon trevlig sjukdom så att han får anledning att undervisa oss lite oftare...)


Sen drog vi hemåt igen, jag packade ihop bandygrejerna och tog en macka innan jag var på träning i Gärdeshallen. Efter det var jag med på P95-ornas träning en halvtimme, innan jag drog till tunnelbanan för att ta mig till Rissne. (och på grund av någrar überfjortisar missade jag tunnelbanan precis, och fick vänta tio minuter, och ni har säkert varit med om det någon gång själva, man hinner liksom tänka igenom hela sitt liv och inse hur meningslöst det är, innan tåget kommer...) Väl där hade jag tur, för man kunde bara gå upp åt ena hållet, men det var också ungefär det enda som gick bra den kvällen. Jag irrade runt på jakt efter någon som visste vart jag skulle, ringde David och fick numret till Emma som inte svarade samt till Carina som påstod att David sagt att hallen skulle ligga nära tunnelbanan (vilket han bestämt förnekade att han sagt), samt att träningen skulle vara i Rissnehallen (vilket visade sig vara fel). Av henne fick jag i alla fall numret till en pappa som befann sig i rätt hall och kom och hämtade mig vid Rissne torg (kärlek på honom, jag hade börjat tappa sugen så smått efter att ha irrat en halvtimme). Sen satt jag mest i målet och deppade, backarna klantade sig och slog in bollar i det egna målet (as if man är beredd på att rädda då?), jag var trött, hungrig, hade ont i huvudet och spelade allmänt dåligt vilket jag skyllde på att jag håller på att bli sjuk. Efter träningen fick jag i alla fall skjuts hem, tack för det :)

Så när klockan var 23:03 hade mitt näringsintag under dagen bestått av tre vindruvor (frukost), skolmat (lunch) samt en macka (mellanmål). Gissa om jag var död. Åt en lagom sen middag och gick och la mig, medveten om att alla läxor som borde gjorts under onsdagen och torsdagen fortfarande låg och väntade troget på mig...

Pussel

Inga kommentarer: