21 oktober 2008

Prov, film & tårtbakning

Godkväll!

Morgonen inleddes med två timmars fysikprov, i en matsal vars klimat starkt påminde om Grönlands. Efter det kunde det bara bli bättre.

Det blev det! Vi såg på film på tyskan, en gulgrön en och vi satt fortfarande som glasspinnar. Efter lunchen väntade film i 0:1an - Döda poeters sällskap in my fucking heart! ♥ Den här gången fick jag till och med se slutet ^^ det var fett bra ju! Efter det kände vi att vi inte riktigt fått nog av filmtittande, så vi bad Mats starta fysiken lite tidigare så att vi genast kunde få hugga in på nästa film som visade sig handla om kvantfysik och världens fyra krafter, 11 dimensioner och annat oförståeligt. Lektionen gick ut på typ: Kasta dig in i en vägg och se om du faller igenom. Inte? Testa igen. Sannolikheten att du gör det är ungefär en på evigheten. Om rymden är oändlig? Nej. Men den expanderar hela tiden. Inuti vad? Ingenting. Osv ^^

Efter det blev det en timmes ytterligande filosoferande med skönt folk, och jag gick från skolan gladare än på länge.

Sedan mötte jag en saknad person vid Odenplan! Då blev jag ännu gladare än på länge. (o.O) Under kvällen har jag bakat tårta med juniorerna för att fira att de sög på Vikingafejden (eller nåt sånt).

Anledningar att vara glad:
- Fick sällskap med kusin till skolan :3
- Fysikprovet är över = inget tungt plugg kvar innan lovet
- Min To kill a mockingbird är återfunnen! :D Mamma hade råkat gömma den i bokhyllan ^^
- Det har kommit upp nya Delicato-reklamer! :D
- Helt randomly började min hastighetsmätare till cykeln fungera igen! o_O
- Min bild var med i Lidingö tidning i morse :)
- Medan jag var borta ringde en kvinna och pratade med min mamma om hur otroligt fin bilden var, och att jag absolut skulle vinna om hon fick bestämma! :O När hon fick höra att jag inte var hemma utan var ledare för sjöscouter verkade hon typ älska mig (åtminstone som mamma uttryckte det). Så najs att hon liksom har sökt upp mitt telefonnummer och allt bara för att säga det... Puss på söta människor som talar om för andra vad de gör bra ♥

Ha det fint folk, i morgon taggar vi sovmorgon innan idrotten och förhoppningsvis hinner jag fota lite också. Pixel börjar bli alldeles stel i lederna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Men Malin! Din bild är ju för bövelen to die for!!!

To kill a mockingbord var för övrigt till och med ett måste i Texas :) Gillar du den?