04 juni 2007

Helgens händelser: Sammandrag

Såg just att det senaste blogginlägget var den första juni, ändå känns det som en månad sen jag bloggade. Fan vad jag har saknat det! Här kommer en kort redogörelse för vad som hänt de senaste dagarna:

Fredag 1/4
Efter inlägget som skrevs i skolan hade vi idrott: golf. Det sög, ärligt talat. Men vi fick användning av våra applådkunskaper: "Bra klubbval. Bra puttlinje!" Eller som Johanna sa: Bra puttval! Sen var vi hemma och pysslade lite med Innsbruckcollaget. Sen på kvällen var jag, Krissy och mamma på Jernet och åt middag, och sen kom lite folk hem till mig och sjöng singstar. Vi hade jätteroligt (förlåt att jag skriver så tråkigt, får gottgöra det någon gång) hela kvällen och folk började droppa hemåt runt halv ett ungefär.

Lördag 2/4
Pelle skulle upp halv 7 för att spela fotbollsmatch, men jag och Krissy tog sovmorgon och sen var vi i stan på förmiddagen. Hon köpte en skitsnygg bikini på Jc och jag köpte en t-shirt för 50 spänn på killavdelningen! :D Sen åkte vi från Norrmalmstorg till Djurgården och träffade mamma och hennes väninna på Skansen vid två. Vi hade jättetrevligt hela eftermiddagen, och gick runt och tittade på djuren och småhusen. Lemurerna hade vi fått höra var något slags halvapor, och det var lite kul för jag försökte såklart få reda på vad den andra halvan bestod av. Fick förklaringen av en tjej inne i affären (för 50 miljoner år sedan gled Madagaskar ifrån Afrika och aporna utvecklades på varsitt håll), och sen dess är det ett stående internt skämt med Halb-Affe.

Ganska direkt efter att vi hade kommit hem från stan åkte vi till Peder och åt middag där, och det var också jättekul. Vi pratade och spelade vattenpoker, Matze fick dricka flera liter vatten, stackarn. Micke spelade gitarr, till allas stora förtret, men när Andreas tog över och spelandet övergick i en mera seriös sysselsättning hade vi faktiskt väldigt mysigt när han spelade "When you say nothing at all" och jag och Österrike-Johanna sjöng till. Efter det spelade några TV-spel, och givetvis var Micke Peach i Mario. Jag menar, något annat val fanns väl inte...? Haha, som österrikarna säger: "He's cute, but girlie." Dom hotade med att ta med honom hem, hänga upp honom på väggen och gifta sig med honom, och i början var jag beredd att betala dom för att gröa det. Tills jag insåg att han var bra på att stämma Peders elgitarr, då ångrade jag mig och tyckte han skulle stanna. Och Peder hade en rubiks kub! Det var så jävla häftigt, han var verkligen bra! Han liksom "gick ner och hämtade" en särskild färg och... ja, jag var inpregnerad på riktigt. Folket kollade på Batman, ganska skum film, men jag gillade en fras som jag hann uppfatta innan jag somnade: "You're supposed to be dead!" "I'm sorry to disappoint." Lite så känns det ibland... Haha, och när jag vaknade hade jag ett 222-meddelande och fem missade samtal hemifrån xD Var inte särskilt omtyckt just då, kan jag ju säga. Gick hem med Krissy samt mamma, pappa och hunden och somnade vid typ två.

Söndag 3/4
På förmiddagen var vi ute och seglade. Jag, Krissy och mamma & pappa tog en kort tur till Fjäderholmarna, där vi la till och åt lunch och kollade lite i bodarna. Vi kom hem vid 4 och fick väldigt bråttom till tåget mot Grönan, som vi faktiskt hann i tid med. (Det var mera tur än skicklighet) Så en tapper skara svenskar och österrikare tog sig till slut till Gröna Lund, efter lite väntande här och var, samt dividerande med skumma blåklädda vakter som släppte in oss billigare på nöjesfältet. Sen hade vi verkligen JÄTTEROLIGT hela kvällen, vi åkte bergochdalbanor, Fritt fall, katapulten, vikingagungan, Extreme och popexpressen, och så kärlekstunneln såklart. Haha, jag, Cicci och Krissy åkte tillsammans i en liten båt i kärlekstunneln, och vi höll typ på att sjunka! xD Eller i alla fall slå runt. Och dom där båtarna är väl typ till för två personer? Dom måste trott att vi tänkte ha grupp-lebbsex därinne. Jää! Alla hade så jävla kul i alla fall. Älskar Ciccis kommentar till Fich & Ships-en: "Fast fisken var inte sådär jättegod, den smakade för mycket fisk." xD Förlåt, men vad hade du väntat dig...? Hon är för underbar.

Tar dagens händelser - mycket få som lär ligga i ert intresse att höra om dock - i ett annat inlägg, för att särskilja historia och nutid samt att få snyggare statistik i bloggens månadslista - eftersom det är tufft med många inlägg. ^^ PUSS <3<3

Inga kommentarer: