26 september 2008

Makinmyday

x
Bilder från igår, ett träd från promenaden med Charlie och så himlen från Lidingö när jag skulle till bandyträningen.
x
Det har varit en bra dag i dag. De är inte alltför vanligt förekommande, och uppskattas väl därför desto mer när de väl behagar infalla. Jag (personligen) har fått i uppgift över helgen att konstruera ett mattetal, som jag inser blir klurigare än planerat. Men det löser sig nog - jag har ju inget annat för mig i helgen...

Och så boksamtal om Candide, jag säger inget mer om det eftersom jag inte ens hade förberett mig det minsta inför det. ^^ Efter det så lärde sig klassen att man kan simma flera längder i en simbassäng och fortfarande ha medelhastigheten 0, vilket ju onekligen känns aningen meningslöst. Sedan tog sig typ halva N2a till bildsalen där vi fortsatte arbetet med våra älskade Eco houses. Ett litet bildspecial kommer här eftersom jag fick mobilkameraryck!
x
x
x
Adams ben skulle vaxas x'D Och här ovan är så vårt vackra...
x
! ^^'
x
x
Vår "vågfångare" - ett fisknät som fångar upp en våg. Allt behöver inte tas bokstavligt. Och så lite recycling bins, och en vacker tavla :)
x
x
Min snygga toalett i målad lera med tillhörande handfat :) Och Paulas heta ugn!
x
x
Vi lekte mer med lera, P & K gav en gitarr lite volym och jag gjorde en pusselbit och ett hjärta.
x
x
Här byggs det! ;p
x
x

Karin fick emo-ryck med rakbladskniven och började strimla tidningspapper tills hon föll ihop i en hög på bordet. Läskigt.
x
Sedan fick jag till slut tag på The great debaters (som senare visade sig inte fungera o__o), mötte ett leende i porten och trampade hem.
x
Städade, promenerade med hunden och tog ut kaninen. Cicci kom och gick, vi käkade middag var för sig och sedan kom hon tillbaka. Nu har vi sett Edward Scissorhands (igen, för min del) bara för att den är så vacker. Mm. Nu längtar jag nästan till snön <'3
x
Totte ringde och effektiviserade (...) mitt ananas-skärande. Sen har jag käkat godis, skrivit ihop en lagom seriös beskrivning av vårt Ec(c)o house samt fixat lite annat. Och det slog mig just att Cicci fortfarande ligger kvar i min säng och slaggar ^^
x
Dagens bästa: Livet, för ovanlighets skull :) (eftersom läxan man lär sig av Edwards saga är att det faktiskt kan vara vackert att vara annorlunda <'3)
Dagens sämsta: . . . Allt plugg man måste fixa med :'/
Dagens låt: Fast car av Tracy Chapman
Dagens klädsel: Svarta strumpbyxor, blå klänning från LaRedoute, svarta ballerinas. (Khakishorts & Greenday-tee under kvällen)
x
Ska verkligen sova nu. Usch, är sjukt trött... Borde kanske få liv i Cicci först ^^' Och i morgon blir det bröllopsmiddag. Taggat! Jag har nog varit på bröllop någon gång i mitt liv, men inte något som jag minns. Det blir kul!
x
Ha det gott folk, trevlig helg på er :3 Pusselipussar ♥

1 kommentar:

s. sa...

alltså åh vad söta foton på huset!