07 oktober 2007

Klagolista

Känner för att gnälla lite, gör en liten klagolista över allt som suger:

  1. Att vara ett år yngre än alla andra och därför inte få göra saker som alla andra får, till exempel gå på krogen eller komma in på studentfester som hålls på lokal.
  2. Att även om skolpengen innehåller lunchpengar så täcker inte det matkostnaderna i skolan, så att jag i slutändan drabbas eftersom vi både betalar direkt till skolan, samt till skolpengen via skatten vilket gör att jag finansierar skolans övriga utgifter till större del än vissa andra gör, som bor i kommuner där skolmaten inte ingår.
  3. Att kommunen håller gatlyktorna tända på dagen när det ändå är ljust, för att ha en anledning att spara på elen och bara ha varannan tänd på vinternätter (så småflickor lättare ska kunna bli våldtagna).
  4. Folk som inte har något liv utan ägnar sig att slå sönder busskurer som sen gör illa oskyldiga hundar i tassarna. Dessutom kostar de massor med pengar att ersätta hela tiden, och visst fan är det de pengarna som skulle kunnat gå till något roligt för alla uttråkade ungdomar att pyssla. Bad spiral, typ.

"And if it makes you less sad, i will die by your hands" (bara för att jag skrev om det igår men inte visste exakt hur frasen löd då, och bara för att det är så jävla sant ♥♥)

Ska käka nu, det blir väl ett nytt inlägg sen, TJO!

1 kommentar:

Anonym sa...

jag fattar inte det där med skolmaten xD