14 juni 2008

Fredaglördag

Tjo! ♥

Är sjukt trött och har massor att göra just nu. Oavsett vill jag gratulera alla Lidingöbarn som fått lov och önska alla en skön sommar!

Håkan Hellström-konserten på grönan var bra, det regnade lite på oss på morgonen men sedan blev det fint så vi schtekte runt hela dagen och hade allmänt trevligt innan konserten tillsammans med lite vänner till Tess och Freidrichs lillasyster.

Vi fick popcorn av våra kögrannar, som Fredrik gjorde en otroligt snygg pacman av! När allas vår efterlängtade Håkan väl kom in på scen blev det rätt tungt att hålla sig levande, men på något sätt lyckades jag ändå.

(okej, förlåt för dålig bildkvalitet pga cropping & shit.) Sötobarn! Dessutom hade han snyggaste bakgrunden evah, lite Malin-stil med blyertsteckningar och färgade snirklar och lite låtcitat. Mums. Det var fint. Efter allra sista bilden på Håkans rygg när han gick ut sa kameran "Card full" - timing! Freidrich sov här under natten, det var mys. ♥

Morgonen efter fick vi bråttom eftersom jag skulle träffa Irma. Jag hängde runt i Slussen i 2,5 h eftersom hon försov sig lite smått (och inte hade någon mobil), men när hon väl kom så var det värt det. Ett tag funderade jag på att åka hem och skita i allt, men det hade verkligen förstört min dag så jag är glad att jag väntade. En del saker måste man helt enkelt förlåta. Vi chillade runt på dagen och käkade lite lunch samt plockade ihop kläder åt mig. Under eftermiddagen har vi varit hos mormor och morfar (Irma på ubb) och dumpat djuren och käkat middag. En hel del fotande i den regnvåta trädgården blev det för min del, och så lite jordgubbar med grädde & glass till slutminutrarna i fotbollen. Hem ganska tidigt för att hinna packa klart.

Vilket jag verkligen inte har gjort! Håller på att tömma + ladda kamerorna nu, känns lite bra sådär. Vet fortfarande inte om jag ska ha grejerna i lägerryggsäcken som jag först tänkt (eftersom jag hatar bags!) - den är egentligen alldeles för stor, vilket lär resultera i att jag får bära all gemensam packning. Inte najs.

Ha det bra i vilket fall! Now, off to Croatia! Med största sannolikhet helt utebliven uppdatering under den kommande veckan (sorgligt men sant ;p). But I'll (hopefully) be back! Massa pusselkramar på er, sötnosar ♥

Inga kommentarer: