11 juni 2008

Skolavslutningsdag!

Hej hej.

Nu har vi äntligen fått sommarlov! Det sjöngs och spelades och talades lite på avslutningen, sen blev det kramkalas med klassen och efter det startade två månaders frihet. Ja tack. Sommarlovet inleddes givetvis med ösregn, vad kan man annars vänta sig av svensk sommar? Den tinar fan inte frusna hjärtan, möjligtvis blöter upp dem till högar av pappersmassa... Eller pölar av saltvatten.

I vilket fall skulle Paula på nåt grejs på Strandvägen så jag och Linnea fick sitta vid restaurangen i en fin hotellobby och vara allmänt anti alla normer och snyggt uppförande. Efter det tappade jag sugen på mina klacksandaletter och gick barfota hela vägen hem från Nybrokajen, med skorna i handen. Vackert. Det regnade fortfarande så vi hade anledning att krypa ihop under samma paraply, mysigt värre.


Denna var egentligen bara menad som testbild, men jag tyckte mycket om den ändå. Ni lite mer ingrodda stadssnobbar lär väl känna igen platsen ;p

Och en på mig som älva morgonen efter nattens bal... Lägg gärna märke till mina fotsulor. Mums. ♥

Vi fikade och såg på Lejonkungen I hemma hos mig, sedan lekte vi liquify med bilder i photoshop (riktigt läskig funktion!) och då kom Fredrik och Jack. Nu har vi fikat lite mer (och käkat upp resten av godiset från igår), och just nu håller vi på och ser Finding Nemo. Jag ska strax iväg till kåravslutningen i hamnen, som faktiskt ser ut att klara sig utan regn. Fast sånt kan man ju aldrig vara säker på... En positiv aspekt är i alla fall att om det regniga vädret håller i sig nästa vecka också så blir vår Kroatienresa mer värd pengarna! :)

Socialisera med barnen nu. Ha det bra allihopa! Vi hörs :) Pusselipussel ♥

Inga kommentarer: