21 april 2008

Måndag

Vi har körsbärsträd ute i Enkehusparken. ♥

Yo.

Någon underbar människa påstår att jag är "oheligt altruistisk", och jag kan inte låta bli att bli glad av att höra det. Som jag sa; ord värmer liksom på ett annat sätt än sprit - lite ovanför magen, om man nu har något där.

Matte idag, pepp såklart, men ingen bildlektion så vi ägnade tiden åt historiaplansch och lunch i stället. Efter biologin åt vi lunch igen (glupska?) och på det följde tyska (taggat - not) och kemi (zzz...).

Linneas vackra teckning i bildsalen :)

Paula och jag var peppade på tyska!

...Bortsett från mig då; jag tappade sugen på min bokrecension och började tugga på mig själv. Jag borde verkligen sluta tyskakursen, inte för att jag har svårt med betyget men för att jag bidrar med så jävla dålig stämning och elaka kommentarer jämt.

Alla odenplanare (som läser matte) har matteprov imorgon bitti, och därför var mattestugan minst sagt överfylld. Freidrich kom med kaffe och fann mig och Gustav utanför cafeterian med vår egen mattelektion. Med vår latte blev det hela en lattestuga, och eftersom den ordinarie stugan var full blev detta ett garage. Jag och Gustav hade mycket roligt åt kursen Matte Garage som givetvis skulle genomföras enbart i ett garage bland bensin, verktyg och cykeldäck, och fokus skulle inte ligga på matematik utan snarare på allt godis som medfördes. Dagen till ära hade Gustav laddat upp med en påse lösviktsgodis och två flaskor läsk ^^

Gustav har bunkrat upp!


x

Jag ritade en latte och skrev Lattestuga, Fredrik och Gustav ritade keps och negerboll och döpte om det till Blattestuga ^^ (that is to say; I'm not the one being racist.)

Så ja, det blev inte så jättemycket räknande utan mest godisätande (fast inte för min del då), kaffe- och läskdrickande samt Lasse med "Söt liten flicka" i ipoden.

Jag bytte om till bandygrejer och åkte till sprallen där det var träning i två timmar. Jag kom hem strax efter nio, socialiserade snabbt med ninen, satt vid datorn och käkade müsli + morot till middag innan jag fortsatte med datorandet. Jag orkar itne att min pappa vill stänga av datorn bara för att det är "sent på kvällen" - när ska jag få leva då hade han tänkt?! Inte för att jag lever nu precis. Men mer än annars i alla fall...

Matteprov imorgon. Jättepepp såklart... Puss ♥

Inga kommentarer: