02 april 2008

Onsdag morgon =)

Tjo! Solen börjar äntligen bryta igenom den kalla dimman så att det glittrar i träden och plötsligt blev jag lite mer taggad på att cykla till skolan. (Vem tackar nej till en extra gul eller röd poäng? ;D) Det känns som att den här skoldagen kommer att innebära mycket fint för min del; jag har inte gjort matteläxan och jag var inte på konstgrejset igår på resource day. Det här blir nog bäst!

Har man inte något bättre för sig kan man alltid sitta och kika igenom den senaste besöksloggen. Den visar dels om besökarna kom hit direkt eller genom en sökning, och dessutom vad de sökte på! Det kan faktiskt vara rätt intressant eftersom sökningarna ibland är på ett personnamn (och man börjar undra om det är personen själv eller en hemlig beundrare som googlar...?). Så, för att följa nummer 261 av Puckolistans (vadå, var det bara vi som hängde där för några år sen? På den gamla goda tiden när bollar hängde under pekaren^^) punkter:
"Skriver ord som: Sex, nakenbilder, porno, Pamela Andersson, Fibban, gratis porr, striptease, free pics, nude girls, puckosidan, brudar, dubbelmacka, bizzarre, orgie, erotik, kärlek, peepshow, babe, Leif "Loket" Ohlsson, lacktrosa, amateur och könsorgan, bara för att få fler besökare till sin hemsida"

- Haha! Så nu fan XD Bästa sättet om man vill slippa bli som Blondinbella för att få miljontals besökare och gratis prylar hemskickade. Lätt! Har i och för sig lite svårt att föreställa mig den tillverkare som vill skicka grejer till mig på grund av mina fina ord där... Bingolotto kanske... Men men.

Ikväll ska vi bada på Eriksdalsbadet! Det är taggelitagg på riktigt. En liten nackdel är att jag då inte hinner plugga, vilket i sin tur leder till att jag får göra det på torsdag morgon i stället. Men det löser sig nog. Lev väl alla barn, nu ska jag trampa till skolan! =) Pussel ♥

Inga kommentarer: