15 april 2008

Prov, flöjt & juniorer

Hejhej!

Vi fick fiskburgare till lunch idag, det var faktiskt ganska gott :) Kände mig bara tvungen att berätta det. Visserligen fick jag ingen dressing eller ketchup men... det gick bra ändå. I övrigt har vi haft engelska och historia, och så idrottsprov såklart. Vad det beträffar gick det käpprätt åt helvete enligt ganska många av oss, men det kan innebära allt från G- till MVG (med tanke på vissa personers snedvridna uppfattning om verkligheten, medan man själv sitter där och verkligen har fått G-) så man vet aldrig. För att fira mitt misslyckade liv passade jag på att rita en vackert suicidal teckning på baksidan, vilket förmodligen är direkt kopplat till ännu ett samtal med Catrin... Men jag orkade bara inte bry mig just då (ångrar mig kanske lite nu, de flesta människor vill helt enkelt inte se sanningen). Den där otroligt söta hackspetten från Kalle Anka är ju bara oemotståndlig, så en parafras där jag satte in mig själv kändes i det närmaste nödvändig. Det gäller bara att få Neal att inse det också så är allt bra.



(Tack Linnea som printscreenade bilden åt mig♥)

Flöjtkonserten slutade ganska lyckligt ändå, utan att vi gjorde några gigantiska misstag (bortsett från att jag och cellisten var helt övertygade om att vi skulle spela sista reprisen en gång till när de andra tystnade och publiken började applådera...). Efter det fick jag skjuts till scoutlokalen (vi talar klockan 7 och jag har fortfarande inte varit hemma) där jag socialiserade lite med juniorbarnen som jag ska vara ledare för på sjöscoutdagen på lördag. Vi snackade tävling, knopar, båtar och annat trevligt - på engelska med vissa eftersom de inte pratar svenska. Men jag tycker det är bra att man vänjer sig vid att prata engelska när man är liten, jag önskar att jag hade gjort det...

Igår på innebandyn fick jag ett hårt skott på mig som jag räddade med handflatan, och efteråt var det typ som ett "blåmärke" mitt i handen... Skummish? Jag antar att det är någon typ av inre blödning men det är fortfarande kvar och ser allmänt läskigt ut, ungefär som Jack Sparrow om ni minns... Jag har alltid diggat honom så det känns rätt bra ändå.

I morgon taggar vi alltså Adam med Sunday gigs på Emergenza! Det ska bli grymt kul, ingen av oss kommer hinna hem innan så det blir någon typ av förtäring på stan och sedan konsert hela natten :D Mina föräldrar är inte helt införstådda i situationen ännu, men jag känner på mig att de kommer älska mig när de får höra hur det ligger till.

Tveklöst.

FAN! Jag har fortfarande inte skrivit min bildinlämning, är ju för i helvete inte ens färdig med parafrasen! Och så var det det där med födelsedagskort också... Äh vafan, dom säger ju att man blir mer kreativ på natten. Och sömn är ju som sagt överskattat...

Hörs senare, puss ♥

Inga kommentarer: