19 maj 2008

Måndag kväll

Tjo!

Det är helt sjukt vad kallt det är. Jag fryser ihjäl. Idag såg jag de två nya avsnitten av Andra Avenyn som släpptes igår, och imorgon släpps det allra sista för säsongen! Det är en hel timme långt och blir det sista innan höstterminen. Nu har jag sett på parlamentet som jag missade igår, rätt roligt den här gången faktiskt :) Magnus Betnér är ju för skön, sarkastisk och otroligt söt trots (eller kanske för) att leendena lyser med sin frånvaro.

Btw, Hamlet är fett bra! ^^ Han låtsas ju vara galen och är så himla härlig... Vi läser den på både engelska och svenska, men jag klarar verkligen inte de engelska sidorna för de är sjukt mycket mer avancerade än någon annan engelska jag läst. Översättningen, å andra sidan, är jätteförenklad och i princip färdigtolkad av översättaren. Men ja, det är trevligt, nu har jag läst 200 sidor så det är inte så mycket kvar, vilket är bra om jag vill slippa (ännu mer) missnöjda gruppmedlemmar till projektet.

Dagens bästa: Sluta tidigt!
Dagens sämsta: Rastlöshet =/
Dagens låt: Mad World av Gary Jules (ursprungligen av Tears for Fears). "Worn-out places, worn-out faces..." -låten :]
Dagens klädsel: Jeans (Tiger) & Winnerbäck-t-shirt från konserten.

Hoppas ni mår bra allihopa :) Jag mår väl helt okej med tanke på omständigheterna (i form av... mig). Känner mig lite som ett pappersark som någon kört genom en hålslagare lite för många gånger, det är mest hål kvar och jag ser bara massa fragment av mig spridas för vinden, men det är väl inget som särskiljer mig från alla andra människor på jorden så jag kan nog vara lugn. Det där med att vara speciell har ju aldrig varit min grej i vilket fall (jag är ju som bekant bara annorlunda).

Under eftermiddagen har hela mitt intryck präglats av en känsla av fylla. Jag glider runt och är allmänt likgiltig inför det mesta, reflekterar inte över vad jag gör och springer upp för trappan för att efteråt bli förvånad över att jag orkade. Jag är skum.

Pussel

Inga kommentarer: